Workshop Paarden als leiders


Bent u op zoek naar een origineel èn compleet bedrijfsuitje, teamuitje, personeelsuitje of workshop, waarbij u actief in de buitenlucht aan de slag gaat met het mennen van paarden ? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Voor zowel kleine als grote groepen maken wij van uw speciale dag één om nooit meer te vergeten!

U krijgt de leidsels in eigen handen! Onder begeleiding van ervaren koetsiers gaat u zelf ervaren hoe het voelt om een span paarden te leiden. De leidsels en uw stem zijn de communicatie instrumenten. Een ware belevenis!

Leidsels in eigen handen is ontwikkeld als intensieve mentraining maar is tevens geweldig ontspannend. Het biedt buitengewone kansen voor het verhogen van motivatie en teamgeest door het besturen en leiden van een span paarden voor een marathonwagen.

Maatwerk & intake

Elk programma omtrent Leidsels in eigen Handen is maatwerk en wordt met u als opdrachtgever op basis van specifieke wensen ontwikkeld. Deze wordt op basis van persoonlijke intake vastgesteld. Het programma kan dus een middag maar ook een gehele dag duren.

Mogelijke onderwerpen kunnen zijn: teambuidingprogramma, training management of communicatievaardigheden, stijlen van leidinggeven en samenwerken, het starten van nieuw geformeerde teams of gewoon een gezellige middag met zijn allen in de natuur. 

Onder maatwerk kan worden verstaan dat de begeleiding van de deelnemers (minimaal 6 personen) kan gebeuren door oa. professionele menners, specialisten op gebied van communicatie, onderricht in leiding geven en management etc. Ook kan een AV-team de activiteiten op DVD vastleggen welke later wordt getoond bij de avondmaaltijd en nadien door iedere deelnemer als aandenken wordt meegenomen.

De teambuilding wordt georganiseerd op het zeer luxe Hippisch Centrum "De Nieuwe Heuvel" te Lunteren van familie Folmer. Een prachtige lokatie welke is gelegen aan de Lunterense bossen en heide. In het gezellige restaurant en op het grote terras kan men volop genieten van alles wat met paarden te maken heeft.  

Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail verzoek naar [email protected] of bel 06 51 12 62 17 voor meer informatie.


Voorbeeldprogramma's

Ysbrand Chardon

Meer weten over dit uitgebreide dagprogramma?

Tjeerd Velstra

Meer weten over dit korte ochtend/dag programma?

Inschrijven voor teambuilding Leidsels in eigen handen

Nieuwsbrief

Meld u aan en blijf op de hoogte van wat het NHI allemaal organiseert