Mentale training & Wedstrijdplan

495,-


De cursus Mentale training & Wedstrijdplan is bedoeld voor iedereen die zich mentaal wil trainen en verbeteren. Een middel hierbij is het opzetten van een wedstrijdplan zodat u beter voorbereid bent op een prestatie. 

Centrale vraag is:

"Hoe kun je jezelf als ruiter mentaal, dus met je hoofd maar ook met je gevoel, in de juiste positie brengen om op het juiste moment goed te kunnen presteren?"

Inhoud van de cursus

De sympathieke drs. Josien van Bommel begeleidt en coacht vele (top)sporters op mentaal vlak. In deze cursus leert ze u technieken om beter voorbereid aan de start te komen.

Mentaal trainen en opzetten webstrijdplan

Vele topsporters (Anky van Grunsven, Edward Gal en Albert Voorn) zijn ervan overtuigd dat mentale training belangrijk is om succesvol te zijn. Ook zij gingen u voor en maken nog steeds gebruik van diverse van deze technieken.

In deze cursus leert u wat het begrip "mentaal trainen" inhoudt, doelen stellen, aandacht- en concentratietechnieken, ademhalings- en ontspanningstechnieken, persoonlijke voorkeurssystemen, visualiseren, feedback geven, gedachtencontrole, focus.

 

Cursusduur

De cursus bestaat uit 3 avonden van 2,5 uur of 2 zaterdagen (dit is inclusief cursusmap en certificaat).

Indien u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Bij minimaal 6 personen kan de opleiding doorgang vinden en sturen wij u de bevestiging van inschrijving.

Inschrijven voor cursus Mentale training & Wedstrijdplan